Villa Ankkuri

Makuuhuone
Oleskelutila

on Pohjois-Suomen Sanomalehtimiesyhdistyksen jäsenistön käyttöön tarkoitettu huvila. Villa Ankkuri sijaitsee Haukiputaan Virpiniemen Kellossa osoitteessa Ankkuripaikka 2. Huvila on meren rannalla Virpiniemen Golf-kentän ja loma-asutusalueen keskellä. Virpiniemeen on Oulusta matkaa noin 20 kilometriä.

Majoitustiloja huvilasta löytyy kuudelle. Alakerrassa on majoitustila kahdelle hengelle. Yläkerran aulassa on sänky kahdelle hengelle ja kaksi makuupaikkaa on yläkerran huoneessa.

Alakerrassa on tilaa noin 70 neliötä: makuuhuone, tupa, keittiö, wc, sauna. Yläkerrassa on makuuhuoneessa ja aulassa neliöitä yhteensä noin 40.

Mukaan on otettava omat liinavaatteet ja pyyhkeet.

Vuonna 2019 viikkopuolikas torstaista sunnuntaihin tai sunnuntaista torstaihin maksaa 85 euroa. Vuorokausihinta on 40 euroa.

Ei-pyssyläisiltä SJL:n jäseniltä peritään 80 €/vrk. Ulkopuolisille mökkiä ei vuokrata.

Ei-pssyläisiltä SJL:n jäseniltä peritään 80 euroa / vrk. Maksut suoritetaan PSSY:n tilille Oma Säästöpankkiin FI81 4108 0010 3397 06. Pankin BIC on ITELFIHH.

Varaukset: pssy.ankkuri@gmail.com

Varaus on peruttava viimeistään kolmea viikkoa ennen vuokra-ajan alkua. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta peritään vuokra, ellei mökille löydetä uutta vuokralaista.

Villa Ankkurin vaihtoaika on klo 17.00.

Avaimen saa Oulusta Kalevan ja Suomenmaan toimituksista, Kuusamosta Koillissanomista, Ylivieskasta Kalajokilaaksosta, Kemistä Pohjolan Sanomista ja Rovaniemeltä Lapin Kansasta.

 

Näin löydät Villa Ankkuriin.

N. 20 km Oulusta pohjoiseen moottoritieltä (4/E75) noustaan Kello / Virpiniemi-rampista, Haukiputaantieltä Kellon keskustassa Kiviniemen-tielle (seuraa Virpiniemen liikuntakeskuksen opasteita). Kiviniementietä reilu kilometri, tienviitta oikealle Virpiniemi 5 km, (Virpiniementie) Aja sitä 4,5 km, ja käänny vasemmalle Meriniemenraitti (juuri ennen, kuin tie kääntyy jyrkästi oikealle). Aja Meriniemenraitin päähän, mökki on kääntöpaikan viereinen mökki vasemmalla lähimpänä merta. Sisäänajo Ankkuripaikan puolelta.