Kustaan Kutsut

6.6.2017

Perinteiset Kustaan Kutsut tulevat taas. Ilmoittaudu 13.6. mennessä.

Kutsut järjestetään 16.6. klo 18 alkaen osoitteessa Kansankatu 53. Kustaan Kutsut on tarkoitettu kaikille Suomen journalistiliiton jäsenille, journalismin opiskelijoille sekä lehtitalojen kesätoimittajille.

Tänä vuonna tapahtuma pureutuu tekoälyyn ja sen hyödyntämiseen niin uutistoiminnassa kuin viestinnässä. Paikalla puhumassa ovat Koodiviidakko Oy:n Samuli Tursas ja Juha-Mikko Ahonen sekä Kalevan Janne-Pekka Manninen. Aikaa on varattu myös yleiseen keskusteluun.

Kustaan kutsujen alustava aikataulu: 
18:00 Tilaisuus alkaa Koodiviidakon tiloissa, Kansankatu 53 
18:15 Mirja Rintala, Pohjois-Suomen Sanomalehtimiesyhdistys 
18:20 Samuli Tursas ja Juha-Mikko Ahonen, Koodiviidakko Oy
19:00 Tauko sekä ruokailu
19:20 Janne-Pekka Manninen, Kaleva
20:00 Keskustelua

Koodiviidakko on markkinoinnin ja viestinnän pilvipalvelujen tuottamiseen erikoistunut oululainen yritys, joka on juuri perustanut tekoäly-yksikön Ouluun. Yhtiön mukaan tekoäly tulee ratkaisemaan useita markkinoinnin ja viestinnän haasteita sekä tiedontuottajan että vastaanottajan hyödyksi lähitulevaisuudessa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa ja myyntikonttorit ovat Helsingissä, Tukholmassa, Hampurissa, Münchenissä, Pariisissa, Dubaissa ja Hongkongissa.

Janne-Pekka Manninen on Kalevan verkkotoimittaja, jolta löytyy asiantuntemusta talous- ja teknologiajournalismista. Hän työskennellyt rapakon takana Stanfordin yliopiston ja Helsingin Sanomain säätiön koulutusohjelmassa San Franciscossa. Kaleva ja Manninen sen edustajana ovat mukana Immersive Automation tutkimushankkeessa, jossa mietitään tällä hetkellä automaation hyödyntämistä journalismissa ja viestinnässä. 

Tarjolla on Bar & Grill Kauppuri 5 burgerbuffet, jälkiruoaksi kahvia ja teetä.

Ilmoittautumiset viimeistään tiistaihin 13.6. mennessä opintosihteeri Valtteri Törmäselle sähköpostitse osoitteeseen valtteri.tormanen@osakoweb.fi. Muista ilmoittaa viestissäsi mahdolliset erikoisruokavaliot. 

Tervetuloa!