SJL:n jäsenkortilla uusia jäsenetuja

15.4.2015

Journalistiliitto on liittynyt Jäsenedut.fi-palveluun, jossa jäsenemme saavat alennusta sadoista tuotteista ja palveluista.

SJL:n jäsenkortilla uusia jäsenetuja


Journalistiliitto on liittynyt Jäsenedut.fi-palveluun, jossa jäsenemme saavat alennusta sadoista tuotteista ja palveluista. Jos haluat alennushinnat käyttöösi, toimi näin:

- Mene osoitteeseen www.jasenedut.fi. Lue ainakin Info-sivu rekisteriselosteineen.

- Klikkaa Rekisteröinti-linkkiä. Anna pyydetyt tiedot.

- Tilaa Jäsenedut.fi:n uutiskirje, jos haluat tarjouksia sähköpostiisi 1–2 kertaa kuussa.

- Tulosta väliaikainen jäsenetukortti tästä, leikkaa se talteen Journalistin numerosta 5/2015, joka ilmestyy pääsiäisen jälkeen, tai lataa puhelimeesi näyttökortti Jäsenedut.fi:stä. Jäsenetukorttia ja pressikorttiasi näyttämällä saat alennusta kivijalkamyymälöistä. Pysyvän jäsenetukortin painamista harkitsemme myöhemmin.

- Verkkokauppoihin tarvittavat alennuskoodit saat Jäsenedut.fi:hin kirjautumalla.

 

Journalistiliitto ei vastaa Jäsenedut.fi:n toiminnasta, ei neuvottele sieltä saatavista alennuksista eikä voi muutenkaan vaikuttaa niihin.

Palveluun liittyminen ja yhteystietojensa syöttäminen sinne on vapaaehtoista. Yhteystiedot mahdollisia kysymyksiä varten löydät Jäsenedut.fi:stä. Tutustuthan palvelun rekisteriselosteeseen ja Usein kysyttyihin kysymyksiin.

HOX!
Tiedätkö kaikista muista sinulle kuuluvista jäseneduista ja -palveluista? Voit kerrata ne täältä: http://www.journalistiliitto.fi/jasenpalvelut/jaseneksi-journalistiliittoon/